Veel gestelde vragen

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent bij het tanden bleken. Hieronder lees je de meest gestelde vragen. Staat jou vraag of antwoord er niet tussen? Stuur ons dan een bericht via het contact formulier.

Belangrijke vragen

Is tanden bleken gevoelig?

Nee, wanneer je gebit in goede staat is, is dit niet gevoelig. Wanneer jouw tandvlees ontstoken of geïrriteerd is, zou het wel gevoeliger kunnen zijn. Dit is geen probleem omdat het binnen enkele uren wegtrekt

Is tanden bleken schadelijk?

Nee, wij werken alleen maar met kwaliteit producten die niet schadelijk zijn voor het gebit. Gebaseerd op een natuurlijke tast dit niet jouw tandglazuur schadelijk aan.

Wat zijn de voordelen van 100% natuurlijk tandenbleekgel?

Wij gebruiken natuurlijke tandenbleek gel, dit betekent dat we GEEN waterstofperoxide gebruiken. Het is de meest veilige vorm van tanden bleken. Je tandglazuur zal dus niet aangetast worden.

Ik zie dat jullie ook polijsten, moet ik dat laten doen?

Om het beste resultaat uit je witte tanden te behalen, is het ook een optie om het door ons te laten polijsten voor de tanden bleek behandeling. Tegen een meerprijs van €20.- euro. Hiermee verwijderen we tandplak en hardnekkig aanslag

Met hoeveel sessies worden mijn tanden wit?

Dat is verschillend per persoon. Bij de ene zie je direct het resultaat en bij de ander heeft dit meerdere sessies nodig. Het hangt af aan de verzorging en staat van jouw gebit.

Hoe weet ik welke behandeling bij mij past?

Je kan kiezen uit een van onze pakketten of met een medewerker bespreken wat het beste bij jou wensen past.

Worden alle sessies in een behandeling gedaan?

Er worden maximaal 5 sessies per behandeling gehouden. Wanneer het er meer sessies nodig zijn wordt het verdeeld over meerdere dagen.

Zijn de medewerkers gespecialiseerd in het tanden bleken?

Onze medewerkers hebben de benodigde trainingen en opleidingen om jouw tanden zo goed en veilig mogelijk te bleken. Zo houden we de kwaliteit die we leveren hoog.

Mag ik mijn sessies tegoed houden?

Dit is mogelijk wanneer het op tijd wordt aangegeven. Als blijkt dat je niet meer verder wilt kan je ervoor kiezen de overige sessie voor een volgende behandeling te laten staan. De overige behandelingen zijn voor een jaar geldig. Waanneer je kiest voor een hoger pakket wordt dit vergoed met de overige sessies.

Wat kan ik verwachten van de behandel sessies?

Je wordt warm verwelkomt door onze medewerkers. Zij zullen samen met jouw wensen een plan samenstellen om jou tanden te laten bleken. Dit is verdeeld in meerdere sessies. Je neemt plaats op onze luxe ligstoelen waar je goed in kan relaxen tijdens de sessie. Er is ook een 75 inch TV met openhaard aanwezig. Een fijne omgeving die zorgt voor een comfortabele behandeling.

Hoe maak ik een afspraak om mijn tanden te laten bleken?

Maak direct een afspraak dit volgt in 3 simpele stappen.

1. Maak je een afspraak door middel van Online, whatsapp, bellen of via de mail.

2. Stap twee is het consult. Tijdens het consult meten we de tint van je tanden en bespreken we welke resultaat je wilt behalen. Dan adviseren wij jou de behandeling die het beste bij jou tanden past.

3. De derde stap is de behandeling. Deze kunnen we plannen in een sessie of over meerdere afspraken.

Hoe duur kost het tanden bleken?

De prijs die we afspreken is ook de prijs die je betaalt voor het tanden bleken. Duidelijke afspraken worden gemaakt en onverwachtse kosten vermeden.

Bijhoudbehandeling – € 44,99.- euro. 3 sessies van 20 minuten, tot 5 tinten lichter

Premium Wit – € 59,99.- euro. > 5 sessies van 20 minuten, tot 10 tinten lichter

Exclusief Wit – € 89,99.- euro. > 10 sessies van 20 minuten Tot 20 tinten lichter

VIP Wit – € 119,99.- euro. > 15 sessies van 20 minuten Tot 25 tinten lichter

Kan ik mijn tanden laten bleken tijdens mijn zwangerschap?

Het is mogelijk om je tanden in de beginfase van de zwangerschap te laten bleken. Wij bleken op natuurlijke basis, wat niet schadelijk is. Vanaf zes maanden raden wij het af om tanden te bleken. Dit is de laatste ontwikkelingsfase van de zwangerschap en daarom sluiten we risico’s uit.

Kan ik met een vulling mijn tanden laten bleken?

Ja dat kan! Tanden bleken met vulling is gewoon mogelijk en veilig. Alleen kan de vulling kan niet 100% mee kleuren en behoud die zijn eigen kleur. Dit bekijken we per sessie om zo het beste resultaat aan te leveren.

Kleuren mijn kronen mee tijdens het bleken?

Nee, de kronen houden zijn eigen kleur en kleuren hooguit minimaal enkele tinten mee. Wanneer je deze laat bleken schoont dit de kroon op en word het laagje aanslag verwijderd.

Ik wil mijn tanden laten bleken, maar ik heb een gaatje is dit mogelijk?

Ja dit is mogelijk. Dit doet geen pijn en is ook niet schadelijk.

Hoe behoud ik witte tanden als ik rook?

Roken zorgt voor gelere tanden. Witte tanden behoud je beter wanneer je na het roken direct je mond spoelt met water. De verkleuring wordt zoveel mogelijk tegengehouden hiermee.

Heeft koffiedrinken invloed op mijn witte tanden?

Ja, koffiedrinken zorgt voor een donkere verkleuring. Dit kan je tegengaan door na het koffie drinken, met water te spoelen. Zo zorg je voor langer resultaat en meer plezier met je mooie witte tanden.

Waarom is WhiteWay de beste tandenbleker van Nederland?

Omdat wij 100% garanderen jou blij te maken met het gewenste resultaat. Door het gebruik van onze goed getrainde en opgeleide personeel, die de tanden bleek behandeling het jou zo comfortabel en fijn mogelijk maken. Dit gebeurt veilig en pijnloos.

Maak vandaag nog jouw afspraak.

Afspraken planner>

Afspraak maken

Voor de afspraak maken wij duidelijke afspraken met jou zodat de behandeling vlekkeloos verloopt. Dit gebeurt in 3 simpele stappen:

1. Als eerst maak je een afspraak door middel van de afspraken planner, online, whatsapp, bellen of via de mail.

2. Stap twee is het consult. Tijdens het consult meten we de tint van je tanden en bespreken we welke resultaat je wilt behalen. Dan adviseren wij jou de behandeling die het beste bij jou tanden past.

3. De derde stap is de behandeling. Deze kunnen we plannen in een sessies of over meerdere afspraken.

lees hier meer