Over ons

Wij zijn WhiteWay Dental Care B.V. en we zijn gespecialiseerd in het bleken van tanden. Ons team staat voor je klaar om jou tanden veilig en pijnloos te bleken. Ze hebben daarvoor de benodigde trainingen en opleidingen gedaan.

Wij vinden het belangrijk dat je behandeling zo fijn en comfortabel mogelijk verloopt. Het apparatuur en de tools die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Tijdens de bandeling word je goed verzorgd doormiddel van luxe ligstoelen en een 75 inch TV met openhaard.

Hoe wij te werk gaan

Om jou van witte tanden te voorzien, wordt er bleekgel op de tanden aangebracht. Doormiddel van een kwastje wordt dit netjes tand voor tand uitgesmeerd, door de aangewezen tanden bleek deskundigen.

Een bitje met speciale ledverlichting zorgt ervoor dat de gel goed blijft zitten. De donkere of gele verkleuring wordt hierdoor weg gebleekt. Binnen een paar sessies loop je al met mooie witte tanden rond.

Onze bleekgel is 100% natuurlijk en bevat GEEN waterstofperoxide.

Opgeleide bleek consultants

De kwaliteit van onze producten vinden wij erg belangrijk. Het is bij ons van groot belang dat dit het beste resultaat levert en niet schadelijk is. Onze medewerkers zijn getraind en opgeleid naar het beroep wat zij uitvoeren.

100% Veilig en pijnloos

De producten die wij gebruiken zijn gebruiksvriendelijk en worden door professionals uitgevoerd. Het personeel zijn experts en hebben geleerd voor hun beroep.

· Veilig
· Pijnloos
· Niet schadelijk voor het tandvlees

13.278

tevreden klanten
436.704

witte tanden
9,2

gemiddelde beoordeling

Onze behandelingen uitgelegd

Bij ons profiteer je van een ruim aanbod. Tot wel 25 tinten wittere tanden. Daarom hebben we altijd een tanden bleek behandeling die perfect bij jou wensen past.

Lelijke donkere en gele tanden wil niemand. Een mooi gebit met witte gezonde tanden spreekt meer aan. Kies dan voor de Premium wit behandeling.

Mooie witte tanden waar je zelfverzekerd mee kan rondlopen. De Exclusief wit behandeling is perfect voor een mooi wit gebit maar niet te wit.

Opvallen met Super witte tanden, een lach waarmee je de aandacht trekt. Als dit is wat je wilt dan is de VIP wit tanden bleek behandeling echt wat voor jou.

Natuurlijk wil je ook je witte tanden bijhouden. De oplossing hebben wij. Een tip die we altijd na jouw tanden bleek behandeling geven is, de bijhoudbehandeling. Het zorgt ervoor dat jouw tanden mooi wit blijven, vooral als je rookt of koffiedrinkt.

Afspraak maken

Bij ons zijn witte tanden makkelijk en snel geregeld. Volg de volgende 3 simpele stappen voor jouw tanden bleek afspraak:

1. Als eerst maak je een afspraak door middel van Online, whatsapp, bellen of via de mail.

2. Stap twee is het consult. Tijdens het consult meten we de tint van je tanden en bespreken we welke resultaat je wilt behalen. Dan adviseren wij jou de behandeling die het beste bij jou tanden past.

3. De derde stap is de behandeling. Deze kunnen we plannen in een sessie of over meerdere afspraken.