Exclusief wit behandeling

Met deze behandeling zorgen wij er voor dat jouw tanden optimaal wit worden. Haal het meeste genot uit jouw witte tanden. Wanneer je jouw glimlach laat zien zal je stralen. Tot wel 15 tinten lichter.

Hoe wij jouw witte tanden exclusief wit maken

De Exclusief wit behandeling plannen wij 10 sessies van 20 minuten in.

Tijdens deze sessies maak je gebruik van onze comfortabele luxe ligstoelen. Geniet ook nog van een film of serie op de 75 inch TV met openhaard.

Een van onze medewerkers zal bleekgel op de tanden smeren met een kwastje. Hierna krijg je een UV-lamp bij de tanden, die zorgt dat de gel op plek blijft waardoor je het beste resultaat witte tanden krijgt.

Wat jij kan verwachten

De Exclusief wit behandeling zorgt ervoor dat jouw tanden optimaal wit worden. Wij vinden kwaliteit en veiligheid erg belangrijk, vooral als het om jouw gebit gaat. Daarom werken we met natuurlijke bleekgels, die GEEN waterstofperoxide bevatten. Onze medewerkers zijn speciaal getraind en opgeleid om zo goed mogelijk jouw tanden te bleken. Het uitvoeren gebeurt zorgvuldig en pijnloos. Na een aantal sessies zie je al duidelijk wittere tanden.

Voordelen exclusief wit behandeling

✅ Tot 20 tinten witter

✅ Optimaal witte tanden

✅ Laat jouw glimlach stralen

✅ Gebruik van natuurlijke bleekgel

✅ Comfortabele sessies

✅ 100% Veilig, Pijnloos en Kwaliteit

✅ Getraind en opgeleid personeel

Voordelig witte tanden

De prijs die we afspreken is ook de prijs die je betaalt voor het tanden bleken.

Duidelijke afspraken worden gemaakt en onverwachtse kosten vermeden.

Haal het beste uit jouw witte tanden

Wil je voor extra resultaat gaan? Dan is polijsten een goeie optie. Dit zorgt ervoor dat het tandplak en aanslag verwijderd wordt. Op deze manier trekt de bleekgel beter in de tanden.

Ontdek ook het resultaat van WhiteWay. Laat je verrassen en plan vandaag nog jouw afspraak in!